Μαρτυρίες

21/06/2019

Όλοι στην οικογένεια χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια την κεραλοιφή της Tilia. Είμαστε απόλυτα “εξαρτημένοι” από το προϊον, το παίρνουμε παντού μαζί μας. Έτσι, όταν πήγα να δοκιμάσω το serum της Tilia ήμουν ψυλλιασμένη… Το serum, παρόλα αυτά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Καθώς είχε προηγηθεί ενα Σαββατοκύριακο ηλιοθεραπείας και θάλασσας, το δέρμα μου κυριολεκτικά το ρούφηξε! Η μεγάλη έκπληξη, βεβαια, ήρθε την επόμενη μέρα, που το δέρμα διατηρούσε ακόμα τη φρεσκάδα και την ενυδάτωσή του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που έχω ήδη αντιληφθεί οτι και αυτό θα μου γίνει… απαραίτητο. Μπράβο στην Tilia για την  εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, να μην ξεχάσω να πω κι αυτό…. οι συσκευασίες της είναι… έρωτας!

Αφροδίτη

 

25/02/2014
Μου την έφεραν δώρο. Πολύ αποτελεσματική. Μπράβο! Αλλά πρέπει να ανοίξετε e shop γιατί δεν την βρίσκω ευκολά στα φαρμακεία.
Μ.

21/02/2014
Πολύ καλή!!!Έχει αντικαταστήσει , κρέμα αλλαγής πάνας, κρέμα προσώπου, κρέμα χεριών, και κρέμα για τοπικές δερματίτιδες. Τη συνιστώ!
Λένα, μαμά Αφροδίτης και Αλκμήνης

05/02/2014
Δεν θα αποκαλέσω αυτό το προϊόν απλή κρέμα γιατί δεν είναι… Είναι περισσότερο η λύση για όλα σχεδόν τα δερματικά προβλήματα που είχα κατά καιρούς. Για ερεθισμούς από άγχος στο πρόσωπο, εγκαύματα ή ακόμα και μετά τον ήλιο το καλοκαίρι. Εφαρμόζω στην προβληματική περιοχή το βράδυ και μέχρι το πρωί, ο ερεθισμός έχει απλά εξαφανιστεί! Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Δάφνη

07/01/2014
Δεν θυμάμαι καλά καλά πώς ξεκίνησε. Σίγουρα σε μια κουζίνα στην οδό Δελφών. Κατσαρόλες πάνε και έρχονται, ηλεκτρονικές ζυγαριές, χρονόμετρα και άπειρες δοκιμές. Για μήνες η δοσολογία άλλαζε, η τεχνική βελτιωνόταν, αλλά ο ενθουσιασμός παρέμενε, για μια ακόμα καλύτερη συνταγή, για μια ακόμη καλύτερη τεχνική, για μια ακόμη καλύτερη εφαρμογή. Αν το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού, τότε η Tilia θα έπρεπε να είχε πολλούς εχθρούς. Στην μικρή της ιστορία όμως, μόνο φίλους έχει κάνει και χαίρομαι που είμαι ένας από αυτούς. Στην αρχή ήμουν μάλλον αδιάφορος. Δεν θα αγόραζα ποτέ κεραλοιφή – δεν ήξερα καν τι είναι. Δεν είχα επίσης κανένα δερματικό πρόβλημα, ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα φυσικά προϊόντα. Μάλλον δεν τα πολυεμπιστεύομαι. Από πολύ νωρίς είχα τέσσερα δειγματάκια που τα χάρισα σε δύο φίλους μου με μωρά, έναν με ξηροδερμία και έναν με έκζεμα. Όλοι μου έλεγαν τα καλύτερα. Παράλληλα, άρχισα από περιέργεια να δοκιμάζω και άλλα αντίστοιχα προϊόντα, που έβρισκα σε φαρμακεία μέχρι και σε παζάρια. Τότε κατάλαβα ότι όλοι αυτοί οι μήνες δοκιμών είχαν λόγο. Δεν βρήκα άλλη κεραλοιφή που να είναι 100% φυσική και να έχει ταυτόχρονα άψογη υφή και εφαρμογή. Αποφάσισα λοιπόν, να μην είμαι ο αρνητικός της υπόθεσης, αλλά να στηρίξω τους φίλους μου στην προσπάθεια αυτή. Και πραγματικά, είδα τα επόμενα βήματα να γίνονται πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενα. Η γραφειοκρατία αντιμετωπίστηκε, επελέγη το εργαστήριο, βρέθηκε το κατάλληλο βαζάκι, σχεδιάστηκαν οι ετικέτες, το logo και το κουτάκι (μπράβο Άντα). Κάναμε και το site. Στην αρχή του ταξιδιού της η Tilia είχε τους καλύτερους φίλους. Τους φίλους της Ναταλίας και του Θανάση. Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει πολύ περισσότερους…
Κωνσταντίνος Δήμας
Υστερόγραφο: Και επειδή πρέπει να περιγράψω μια προσωπική εμπειρία, πριν τρεις μήνες εμφάνισα για πρώτη φορά έκζεμα στις παλάμες μου, που εννοείται χάρη στην Tilia δεν κράτησε πάνω από τρεις μέρες.

20/12/2013
Χρησιμοποιώ την Tilia πραγματικά με κάθε ευκαιρία! Όταν η κορούλα μου εμφανίσει κάποιον ερεθισμό, κανένα σπυράκι ή ακόμη και κάποια αμυχή έχει μάθει τι θα την βοηθήσει και μου λέει, “μαμά ώρα για κεραλοιφή”. Εγώ την έχω πάντα μαζί μου στη δουλειά και μόλις βγάλω τα γάντια, τα οποία φοράω δυστυχώς καθημερινά, ανοίγω το βαζάκι για να βρω τον σύμμαχό μου στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας. Ακόμη όμως και το βράδυ τη χρησιμοποιώ ως κρέμα νυκτός!! Ειδικά τις μέρες που έχω ξενυχτήσει βάζω Tilia για να ξυπνήσω το πρωί πιο φρέσκια και λαμπερή!! Της έχω εμπιστοσύνη και ως τώρα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Στα υπέρ της θα σημείωνα την ευχάριστη μυρωδιά, την απαλή υφή καθώς και την εξαιρετικά θετική σχέση ποσότητας και τιμής. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!
 Λουκία Ποτουρίδου

16/12/2013
Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα στα χέρια και κάθε ενασχόληση με χειρωνακτικές εργασίες, η επαφή με τη σκόνη, το έντονο κρύο ακόμα και το άγχος “καταγράφεται” στο κοκκινισμένο δέρμα των χεριών μου. Έχω δοκιμάσει αναρίθμητες κρέμες -κάθε φορά που έμπαινα σε φαρμακείο και αντιλαμβανόμουν κάτι νέο το αγόραζα- καταλήγοντας μετά από πολλές αποτυχίες σε κορτιζονούχα αλοιφή. Πολλές από αυτές τις κρέμες όχι απλώς δεν ηρεμούσαν τα χέρια μου αλλά τα έκαναν χειρότερα, τα κοκκίνιζαν και τα έσκαγαν περισσότερο. Η εφαρμογή της κηραλοιφής κάθε βράδυ έχει αποδειχθεί σωτήρια. Όσο και αν ταλαιπωρούνται μέσα στην ημέρα τα χέρια μου, κατά την διάρκεια της νύχτας τους προσφέρω ένα είδος “σπα”, μια κατευναστική περιποίηση. Το πρωί είναι έτοιμα για άλλη μια απαιτητική ημέρα. Έβαλα τέλος στις δοκιμές κρεμών που δεν γνωρίζω τι περιέχουν και στις κορτιζονούχες. Τα συστατικά της κηραλοιφής είναι απολύτως φυσικά και είμαι ήσυχη ότι όση και να χρησιμοποιήσω δεν πρόκειται να βλάψει τον οργανισμό μου με οποιοδήποτε τρόπο. Επίσης είναι πολύ καλή για τις ταλαιπωρημένες πτέρνες του καλοκαιριού! Την προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι εξαιρετική στο αποτέλεσμά της, στην τιμή και στην αισθητική αντιμετώπιση του προϊόντος.
Η Νατα

 

 

 

Your cart
0