Νέα

Απρ '18 /
Η Tilia σαλπάρει με το Celestyal Olympia!

Εάν ξεχάσατε την δική σας Tilia και ταξιδεύετε με το Celestial Olympia, απλά ψάξτε στο μικρό κατάστημα μέσα στο κρουαζιερόπλοιο. Σας περιμένει!

Απρ '18 /
Μείνετε συντονισμένοι!!!

Ιούλ '17 /
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ!

Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να βρείτε την Tilia Beeswax Multi-Purpose Skin Care στο  Petit Tipota Beach House Concept Store,  στην Αντιπαρο !  Απολαύστε το καλοκαίρι σας με ασφάλεια και αφήστε την  TILIA να είναι η τελετουργία της καθημερινής σας φροντίδας.

Ιούλ '17 /
Βραβείο Συντακτών 2017!

Η νέα Tilia Beeswax Multi-Purpose Skin Care κέρδισε το βραβείο συντακτών στην κατηγορία mama & baby Beauty 2017!

Η καλύτερη επιλογή των συντακτών και φυσικά και η δική σας μέσα στο χρόνο!

Μαΐ '17 /
Νέα TILIA BEESWAX MULTI-PURPOSE SKIN CARE!!!

Η οικογένειά μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμα καλύτερη. Μετά από 6 χρόνια επιτυχίας η TILIA Beeswax εξελίσσεται, κρατώντας πάντα την αγνότητά της, τα αποκλειστικά φυσικά συστατικά ( εμπλουτισμένα με νέα) την υψηλής ποιότητας συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον. Επίσης η  νέα TILIA Beeswax Multi-purpose Skin Care περιέχει όλη την εξειδίκευση στην διαδικασία παρασκευής, η οποία εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη απορρόφηση από το δέρμα και ευκολία στη χρήση.

|Παραγγείλτε την κατευθείαν από το  e-shop μας  και απολαύστε το καλύτερο καλοκαίρι!

 

Οκτ '16 /
Το KYTIO στο Σωματείο Ευτοκία

Ένα είστε έγκυος μην ξεχάσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά προϊόντα όπως η TILIA! Μπορείτε να επισκεφτείτε επίσης το σωματείο Ευτοκία προκειμένου να νιώσετε την υψηλή αξία ενός φυσιολογικού τοκετού. Θα βρείτε και την TILIA εκεί. Μη ξεχάσετε να ζητήσετε ένα δείγμα δωρεάν.

 

Ιούλ '16 /
Χάλκινο μετάλειο για την Tilia Beeswax στα βραβεία περιποίησης δέρματος 2016

H TILIA Βeeswax  έφτασε στην κορυφή στα βραβεία περιποίησης δέρματος 2016. Ακολουθώντας μια δίμηνη περίοδο εκτίμησης από 100 δυνατούς και αφοσιωμένους χρήστες της Απόλυτης Φυσικής Ομορφιάς, η  Tilia εντάχθηκε στην κατηγορία Προβληματικού δέρματος ( πέρσι εντάχθηκε στην κατηγορία των προϊόντων Οικογενειακής Φροντίδας).

Στις 8 Ιουλίου 2016, το προϊόν μας κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Μαΐ '16 /
Τυχερή η TILIA Beeswax, πετάει!

Τον Μάιο του 2016 η αγαπημένη μας Tilia beeswax ξεκινά παγκόσμια ταξίδια με την Αεροπορία Αιγαίου! Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν την Tilia κατά τη διάρκεια της πτήσης τους και να αισθανθούν τα φυσικά προτερήματα της σε περισσότερο από 100 μέρη του κόσμου.

Απρ '16 /
Το KYTIO αγαπά την μόδα

Η Φυσική ομορφιά είναι πάντα στη μόδα και η Τilia Beeswax  υποστηρίζει την 19η Εβδομάδα Μόδας στις 8 -11 Απρίλιου 2016 στην Αθήνα. Θα είμαστε εκεί με τους κορυφαίους της Ελληνικής μόδας

Μαρ '16 /
Ας είναι αυτή η χρονιά δημιουργική και γεμάτη τέχνη!

Η Tilia λανσάρει ένα comic strip  με οδηγίες χρήσης, από τον Χρήστο Κουρτογλου!

Μαρ '16 /
Το Graffito ανείγει τις πόρτες του στην Tilia

Διασκεδάστε κάνοντας τα ψώνια σας και ένα μεσημεριανό διάλειμμα στην καρδιά  της Αθήνας(Σόλωνος 34, Κολωνάκι). Η Tilia θα είναι εκεί!

Ιούν '15 /
Αγάπησε την φύση… αγάπησε τα οργανικά συστατικά

Παρόλο που είναι δύσκολο να δημοσιεύσεις κάτι αισιόδοξο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, σαν θετικό σημείο αναφοράς η Tilia συμμετέχει  στην έκθεση Love Natural Love Organic στο Λονδίνο (3-5/7). Εάν είστε εκεί, ελάτε και επισπευτείτε μας
Stand L123
www.lnlo.co.uκ

/
Η Tilia Beeswax στο Heaven on Earth

Ο « Ναος» των πιο κομψών καλλυντικών από όλο τον κόσμο , ανοίγει τις πόρτες του στην  TILIA!!!  (Λεβίδου 16, Κηφισιά)

/
Η Ομαδική δουλεία πετυχαίνει Θαύματα!

Η Tilia ταξιδευει στα κομψά κουτάκια του εξαιρετικού σχεδιαστή Σπύρου Δράκου!!  (www.spyrosdrakos.com)

Μαΐ '14 /
e-shopping Tilia at Elenianna

Η Tilia beeswax είναι τώρα διαθέσιμη στο  Elenianna, μια μπουτίκ που συνιστά  τα Ελληνικά πολυτελή και βραβευμένα προϊόντα στις αγορές  όλου του κόσμου. Ένα σημείο που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείτε!

Απρ '14 /
H Tilia στο Natural and organic fair trade στο Λονδίνο!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Tilia Beeswax  συμμετέχει στην έκθεση Natural and organic στο Λονσίνο  (13-14 Απριλίου 2014, ), στο περίπτερο του εκπροσώπου μας στο Λονδίνο, Wood-Knit-Bee Ltd.

/
Η TILIA στον Isle of olive

Ένα εξαιρετικό κατάστημα με άριστής  ποιότητας επιλεγμένα Ελληνικά προϊόντα, η  Tilia Beeswaχ ανάμεσα σε αυτά! Ένα εκπληκτικό κατάστημα στην καρδιά του Ανατολικού Λονδίνου!
6c Ada Street
E8 4QU
London

Your cart
0