Ποιοι είμαστε

Ξεκινήσαμε την πρώτη μας συνταγή το 2010 με αφορμή την ανάγκη ανακούφισης του μικρότερου παιδιού μας από σοβαρούς δερματικούς ερεθισμούς. Μέχρι τότε, είχαμε δοκιμάσει πολλά και διάφορα προϊόντα -χημικά ή μη- με απολύτως κανένα ή μικρής διάρκειας αποτέλεσμα. Τα αρχικά αποτελέσματα της συνταγής μας ήταν πολύ ενθαρρυντικά και έτσι ξεκινήσαμε την πρώτη μας έρευνα σχετικά με τα συστατικά, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.

Σήμερα, είμαστε μια ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών, περήφανοι για την ομάδα καταξιωμένων εξειδικευμένων συνεργατών μας. Συνεχίζουμε να ερευνούμε τα δώρα της φύσης, καθώς επίσης να δοκιμάζουμε και να εξελίσσουμε συνταγές βασισμένες στον πλούτο της ελληνικής φύσης ώστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά φυσικά προϊόντα.

Εμπιστευόμαστε τα αγνά υλικά της φύσης

Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από αγνά φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Τα αγνά υλικά μας, τα προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους, αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές και δεν υπόκεινται σε καμία χημική επεξεργασία. Έτσι ο όρος της χρήσης «φυσικά συστατικά» είναι κυριολεκτικός. Διερευνούμε διεξοδικά την προέλευση των πρώτων υλών μας και χρησιμοποιούμε αυτά με την αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και ευχόμαστε να κατακτήσουμε τον κόσμο!

Η Tilia είναι ένας τρόπος ζωής, ένας τρόπος να θυμόμαστε τα δώρα της φύσης και να τα προσφέρουμε σε σας. Είμαστε περήφανοι που πράττουμε το σωστό!

Δημιουργούμε συνεχώς νέους τρόπους ώστε να γίνομαστε μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Είμαστε δεσμευμένοι στις φυσικές διεργασίες, στη βιωσιμότητα και στην κοινωνική ευθύνη. Καθημερινά προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλουμε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να ευεργετούνται από τον φυσικό τρόπο περιποίησης δέρματος της Tilia.

πρότυπα ποιότητας

Δερματολογικά ελεγμένα, κλινικά δοκιμασμένα, ασφαλή για το δέρμα προϊόντα
Επιλέγουμε κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά. Συμμορφωνόμαστε με τους Κανονισμούς Καλλυντικών της ΕΕ, έχοντας υλοποιήσει όλους τους απαραίτητους χημικούς και δερματολογικούς ελέγχους. Οι κλινικές δοκιμές πραγματοποιούνται από κορυφαίο ανεξάρτητο εργαστήριο.

Δέσμευση για βιωσιμότητα
Είμαστε αφοσιωμένοι στη βιωσιμότητα. Χρησιμοποιούμε επαναχρησιμοποιούμενες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Δέσμευση για κοινωνική ευθύνη
Υποστηρίζουμε μικρούς, παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Είμαστε δεσμευμένοι σε φυσικά, κυρίως οργανικά  συστατικά και στη μη χρήση συντηρητικών.
Η στρατηγική μας για την άμυνα του δέρματος βασίζεται σε φυσικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική φύση.

Δέσμευση για την προστασία του προϊόντος από τις υπεριώδεις και επικίνδυνες χημικές ουσίες
Τα σκουρόχρωμα γυάλινα βάζα μας προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και την οξείδωση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αναλείωτη ποιότητα.

Your cart
0