100% ενεργά συστατικά

Πιστεύουμε στη δύναμη των φυσικών συστατικών και τα χρησιμοποιούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό. Χρησιμοποιούμε μόνο τα φυσικά συστατικά τα οποία είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά και ασφαλή. Τα υψηλής ποιότητας και κατά το δυνατόν ανεπεξέργαστα υλικά μας προέρχονται από μικρούς αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς και δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία ή χημικές προσμίξεις. Γι΄αυτό η έκφραση «φυσικό προϊόν» είναι κυριολεκτική!

Τα προϊόντα μας περιέχουν συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά και καθόλου νερό! Αυτό σημαίνει ότι τα συστατικά χρησιμοποιούνται σε υψηλές συγκεντρώσεις και τα προϊόντα μας είναι 100% ενεργά.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιδιότητες των κύριων συστατικών μας παρακαλώ επιλέξτε από την παρακάτω λίστα :

Αγνό κίτρινο κερί μέλισσας (Cera Alba)

Ιδιότητες:

Αντιφλογιστικές,  καταπραϋντικές,  αντιφλεγμονώδες, επουλωτικές, μαλακτικές, ενυδατικές.
Δεν φράζει τους πόρους του δέρματος.

Στοιχεία:

Το κερί μέλισσας παράγεται από τους αδένες κεριού της εργάτριας μέλισσας, με σκοπό να κατασκευαστεί η κυψέλη. Είναι ένα μη τοξικό μείγμα από κυρίως οργανικά στοιχεία:

 • Εστέρες (mainly myricylpalmitate) [το κερί μέλισσας είναι  ιδανικό στοιχείο για καλλυντικά λόγο των εστέρων που περιέχει, οι οποίοι είναι όμοιοι με αυτούς του ανθρώπινου δέρματος. Αυτό καθιστά το κερί μέλισσας ως προϊόν περισσότερο συμβατό με το ανθρώπινο δέρμα, ως εκ τούτου μπορεί  να απορροφηθεί από αυτό ευκολότερα και πιο βαθειά. ]
 • Λιπαρά οξέα [ θρεπτικά, ενυδατικά, μαλακτικά με επίσης ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που αναπληρώνουν τα λιπίδια του δέρματος. ]
 • Υδρογονάνθρακες

 

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (OLEA Europaea (olive) Fruit Oil)

Ιδιότητες:

Θρεπτικές, ενυδατικές, καταπραϋντικές, αντί- φλεγμονώδεις, αντί- οξειδωτικές, επουλωτικές.
Το ελαιόλαδο διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο έλαιο διότι :

 1. έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονό-ακόρεστα λιπαρά οξέα
 2. έχει συστατικά με ευεργετικά χαρακτηριστικά που είτε δεν εμφανίζονται καθόλου, είτε εμφανίζονται σε μικρότερες ποσότητες σε οποιαδήποτε άλλα έλαια.

Στοιχεία:

 • Αντί-οξειδωτικά στοιχεία: φαινόλες,πολυφαινόλες, τοκοφερόλες(βιταμίνη Ε), στερόλες, λυκοπένιο, βιταμίνη Κ, βιταμίνη C και Β, καροτίνη (βιταμίνη Α) [βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, των λεπτών γραμμών και λειαίνει την όψη του δέρματος στο σύνολό της]
 • Λιπαρά οξέα και κυρίως ελαϊκό οξύ (περίπου 56-84%) [θρεπτικές, ενυδατικές, καταπραϋντικές, ισχυρές αντί οξειδωτικές ιδιότητες που αναπληρώνουν τα λιπίδια του δέρματος]
 • Ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο και κάλιο

Επίσης περιέχει

 • Ολεοκανθάλη (αντιφλεγμονώδες συστατικό)
 • Σκουαλένιο (θρεπτικό συστατικό. Ενδυναμώνει το φράγμα των λιπιδίων στα κερατινοποιημένα επιθήλια και την διείσδυση άλλων ενεργών ουσιών. Μαλακώνει το δέρμα και το κάνει ελαστικό, κατέχει αντί-βακτηριακές ιδιότητες. Περιορίζει τη διαδερμική απώλεια νερού.)
 • Χλωροφύλλη (επιταχύνει την επούλωση των πληγών)

Σε σύγκριση με άλλα έλαια απορροφάται από το δέρμα και”ταγγίζει”πιο αργά.

Ειδικά το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  ψυχρής έκθλιψης διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τα θρεπτικά του συστατικά διότι έχει υποστεί τη μικρότερη επεξεργασία από οποιοδήποτε άλλο έλαιο. Επίσης έχει χαμηλή οξύτητα.

Απόσταγμα Ανθέων Τίλιου Europaea

Αναφέρεται στα άνθη από διάφορες ποικιλίες φλαμουριάς. Στην Κοσμετολογία και στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια σαν μαλακτικό μέσο του δέρματος λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων του. Είναι ιδιαίτερα δραστικό στην προστασία του δέρματος ενάντια στα σημάδια γήρανσης και έκθεσης στον ήλιο.

Φυσικά Αιθέρια Έλαια

Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, αγνά, πιστοποιημένα αιθέρια έλαια.

 • Έλαιο Λεβάντας (Lavandula Angustifolia Herb)

Ιδιότητές: χαλαρωτικές, αντισηπτικές. Ανακουφίζει μικρά εγκαύματα και δερματικές καταστάσεις όπως δερματίτιδα, ψωρίαση και έκζεμα.

 • Έλαιο από φύλλα τσαγιού (Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea Tree) Oil)

Ιδιότητες : απολυμαντικές, αντί-βακτηριδιακές, αντί-μικροβιακές, αντι-μυκητιασιακές.

 • Έλαιο δυόσμου (Mentha Spicata Herb (Spearmint) Oil)

Ιδιότητες : δροσιστικές, αποσμητικές.

 • Έλαιο Αγριοτριανταφυλλιάς (Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil)*

Ιδιότητες : καταπραϋντικές, κατευναστικές, ιδιαίτερα για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

 • Έλαιο Φασκόμηλου (Salvia Officinalis Lavandulifolia Herb Oil)
  Ιδιότητες : αντί-μικροβιακές, αποσμητικές.
Your cart
0